Lichtstraat daklicht

Leverbaar in verschillende formaten. Standaard van 915×770 tot 2250×1020 of maatwerk. 

Geïsoleerde lichtstraat daklicht

Het daklicht bestaat uit één glasvlak. Een mooie optie voor het toevoegen van natuurlijk daglicht in de kleinere ruimte. Of combineer meerdere losse daklichten voor nog meer licht en een unieke uitstraling. Het geoptimaliseerde foutvrij Grenenhout in het geïsoleerde daklicht is twee-laags witgegrond (130mu).

Lichtstraat daklicht grenen
Lichtstraat grenen daklicht

Kenmerken van Pext lichtstraten

Voor de geïsoleerde lichtstraten maakt Pext gebruik van Grenenhout. Dit is een naaldhout soort, die bekend staat om de uitgesproken vlammen tekening. Deze houtsoort wordt gelamineerd en gevingerlast, waardoor het hout geen noest bevat en geen last heeft van scheurvorming. De geïsoleerde lichtstraten worden voornamelijk gebruikt in woningen en het is daarom van belang dat deze lichtstraten van Grenenhout worden gemaakt. Voor het aluminium daksysteem wordt gebruikt gemaakt van duurzaam aluminium. Voor het maken van duurzaam aluminium wordt er tot wel 80% minder CO2 uitgestoot en tot wel 95% minder energie verbruikt. Daarnaast is aluminium oneindig recyclebaar.

Specificaties

  • Grenenhouten onderconstructie: opstandbalk, liggers, nokbalk, allemaal van geoptimaliseerd foutvrij grenenhout en 2-laags wit-gegrond (130mu).
  • Zijkanten van hardhout multiplex, afgewerkt met Vibond-paneel in RAL 7016 (Antraciet), RAL 9005 (Zwart) of RAL 9010 (Wit) aan de buitenzijde.
  • Aluminium lichtstraat profielsysteem voor de beglazing met sierkliklijsten in RAL 7016 (Antraciet), RAL 9005 (Zwart) of RAL 9010 (Wit).
  • Geïsoleerd, gelaagd 6/15/44.2 HR++ glas (met doorstekende bovenplaat).
  • Bevestigingsmateriaal en montagehandleiding.

Fabrikant: Pext
Model: Lessenaarsdak
Maatvoering: Leverbaar in verschillende formaten
Materiaal: Grenen hout, aluminium en glas
Kwaliteit: Pext Greenleaf certificering
Kleur: Antraciet, zwart en wit

Reparatie lichstraat

Schade aan je lichstraat? Wij doen ook reparaties aan jouw lichtstraat.

Lichtstraten vervangen

Jouw oude lichtstraat niet goed meer? Laat hem dan vervangen door ons.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?