Lichtstraten vervangen

Geeft jouw polyester of polycarbonaat lichtstraat geen licht meer door? Of vallen de gaten in de lichtplaten door slijtage? Laat de lichtstraat door ons vervangen voor een nieuwe onderhoudsarme lichtstraat.

Werkwijze lichtstraten vervangen

Wij demonteren en voeren de oude lichtkoepel af en monteren een nieuwe lichtstraat op de bestaande opstanden. De lichtstraten worden in het werk ingemeten en op maat gemaakt, 100% pasgarantie dus! Door de nieuwe verbeterde polycarbonaatplaten voldoe je weer aan de huidige prestatie eisen en geniet je weer van het daglicht. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lichtstraat vervangen

Een mooi voorbeeld van het vervangen van de oude polyester lichtstraat voor een nieuwe onderhoudsarme polycarbonaat lichtstraat met heldere beplating.

Reparatie lichtstraat

Schade of lekkage? Wij doen ook reparaties aan lichtstraten. Het verminderen van de vraag naar nieuwe materialen door reparatie in plaats van vervanging is een duurzame keuze.  

Nieuwbouw lichtstraat

Daglicht heeft aantoonbare voordelen voor de gezondheid en het welzijn van mensen. Ook tijd voor een lichtstraat? Ook voor nieuwbouwprojecten realiseren wij lichtstraten.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?