Lichtstraat lessenaarsdak 

Leverbaar in de kleuren antraciet, zwart en wit.

Geïsoleerde lichtstraat lessenaarsdak

Een lessenaarsdak bestaat uit een schuine zijde met achterwand. Een zee van licht en een aanwinst voor elke ruimte. Het unieke profielsysteem van duurzaam aluminium wordt gepoedercoat in RAL 7016 (Antraciet), RAL 9005 (Zwart) of RAL 9010 (Wit). Gepoedercoat aluminium (Qualicoat gecertificeerde 2-laags poedercoating) is slag- en slijtvast en bovendien goed bestand tegen uv-licht en corrosie. Het daklichtsysteem is, op het wassen van de beglazing na, onderhoudsvrij. Het lessenaarsdak is leverbaar in standaardafmetingen, maar ook maatwerk is mogelijk. Door het tijdloze design is de lichtstraat een waardevolle aanvulling op elk plat dak.

Grenen lichtstraat lessenaarsdak
Lichtstraat grenen daklicht

Kenmerken van Pext lichtstraten

Voor de geïsoleerde lichtstraten maakt Pext gebruik van Grenenhout. Dit is een naaldhout soort, die bekend staat om de uitgesproken vlammen tekening. Deze houtsoort wordt gelamineerd en gevingerlast, waardoor het hout geen noest bevat en geen last heeft van scheurvorming. De geïsoleerde lichtstraten worden voornamelijk gebruikt in woningen en het is daarom van belang dat deze lichtstraten van Grenenhout worden gemaakt. Voor het aluminium daksysteem wordt gebruikt gemaakt van duurzaam aluminium. Voor het maken van duurzaam aluminium wordt er tot wel 80% minder CO2 uitgestoot en tot wel 95% minder energie verbruikt. Daarnaast is aluminium oneindig recyclebaar.

Specificaties lichtstraat lessenaarsdak

  • Grenenhouten onderconstructie: opstandbalk, liggers, nokbalk, allemaal van geoptimaliseerd foutvrij grenenhout en 2-laags wit-gegrond (130mu). 
  • Zijkanten van hardhout multiplex, afgewerkt met Vibond-paneel in RAL 7016 (Antraciet), RAL 9005 (Zwart) of RAL 9010 (Wit) aan de buitenzijde. 
  • Aluminium lichtstraat profielsysteem voor de beglazing met sierkliklijsten in RAL 7016 (Antraciet), RAL 9005 (Zwart) of RAL 9010 (Wit). 
  • HR++ Beglazing 6/15/44.2 Gelaagd (met doorstekende bovenplaat). 
  • Bevestigingsmateriaal en montagehandleiding. 

Fabrikant: Pext
Model: Lessenaarsdak
Maatvoering: Leverbaar in verschillende formaten
Kwaliteit: Pext Greenleaf certificering
Kleur: Antraciet, zwart en wit

Reparatie lichstraat

Schade aan je lichstraat? Wij doen ook reparaties aan lichtstraten. 

Lichtstraten vervangen

Jouw oude lichtstraat niet goed meer? Laat deze vervangen door ons.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?