Lichtstraat expert van het Noorden

“Nuchter en tijd voor een grap, maar als het er op aan komt zijn we serieus met ons werk bezig en doen we wat we moeten doen” – Johan

Over ons

Het is prettig op te weten met wie je zaken doet. Wij stellen ons daarom graag voor. De drijvende krachten achter het bedrijf zijn Johan Bloem en Arjan Hamersma, twee ondernemers met passie voor techniek. Samen zijn we Alux gestart omdat het noorden van Nederland willen voorzien van een lichtstraat specialist. Onze werkwijze kenmerkt zich door een effectieve, flexibele en persoonlijke aanpak.

Alleen het beste

Werkwijze

Bij onze werkzaamheden staat contact met de klant centraal. Opties en mogelijkheden worden voor uitvoering goed overlegd en afspraken worden schriftelijk vastgelegd. Zo weet je als klant exact waar je aan toe bent en ontstaat er geen onduidelijkheid over het uit te voeren werk.

Z

Perfecte afwerking

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent! Wij hechten veel waarde aan een goede naam in de regio en tevreden klanten. Klanten die met een goed gevoel terug kijken op de samenwerking en genieten van een degelijk stuk vakwerk.

Monteren glazen lichtstraat met wolfskap | Alux Lichtstraten

Voor wie?

Zoek je een deskundig bedrijf voor het plaatsen, repareren of vervangen van lichtstraten? Alux lichtstraten maakt er graag werk van. Wij werken voor dakdekkers, bouwbedrijven en vastgoed eigenaren, maar ook voor eigenaren van een bedrijfspand en/of particulieren. Vooral in de regio Friesland, Groningen en Drenthe hebben we diverse projecten gerealiseerd. Ook voor opdrachten buiten deze regio kun je natuurlijk een beroep op ons doen.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?