Lichtstraat op maat

U bent op zoek naar een geschikte lichtstraat voor uw pand. Het is lastig om in te schatten hoe groot deze moet zijn en wat hierbij komt kijken. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan en wij gaan aan de slag voor uw lichtstraat op maat!

Duurzaam en goed voor uw portemonnee

Bij Alux zijn we pas tevreden als u tevreden bent! We hechten veel waarde aan een goede naam in de regio en tevreden klanten. Daarom gaan we een stap voor onze klanten. Nadat we uw lichtstraat op maat hebben geplaatst levert dit verschillende voordelen op voor de duurzaamheid van uw pand en ook uw portemonnee!

Voordelen van een maatwerk lichtstraat

Daglicht is gratis

Als wij klaar zijn hoeft de verlichting binnen niet meer aan. Duurzaam en goed voor uw portemonnee. Daglicht is gratis, dus gebruik het!

Optimale isolatie

Doordat uw lichtstraat op maat wordt geplaatst met een aluminium / polycarbonaat systeem is het optimaal geïsoleerd. Dit scheelt een hele hoop stoken vooral in de wintermaanden.

Onderhoudsvrij

Onze maatwerk lichtstraten zijn onderhoudsvrij en slijt vrij. Het enige wat af en toe moet gebeuren is het wassen van de glazen.

Lichtstraat montage op maat

Ziet u de montage zelf niet zitten? Wij voeren de montage voor u uit! Wij maken een gat in de dakconstructie en monteren hierop een aluminium/polycarbonaat systeem. We zorgen ervoor dat de sparing weer 100% wind en waterdicht is met een prachtige lichtstraat die past in uw pand als gevolg. Naast de hoge kwaliteit van onze lichtstraten en de montage, zorgen wij ook voor een fijne samenwerking. Dit doen we door duidelijk te zijn in de communicatie, maar daarnaast wel veel ruimte te houden voor uw wensen. Mocht u nog twijfelen of u een lichtstraat wilt, dan kunt u bij ons altijd langskomen voor een vrijblijvend gesprek.

Reparatie lichstraat bedrijfshal

Schade aan uw lichstraat? Wij doen ook reparaties aan uw lichtstraat.

lichtstraat bedrijfshal vervangen

Uw oude lichtstraat niet goed meer? Laat hem dan vervangen door ons.