Lichtstraat plat dak

Heeft u een plat dak boven uw ruimte? Dan is het verstandig om een lichtstraat te laten installeren. Een plat dak is namelijk uitermate geschikt voor een lichtstraat. Wanneer er een lichtstraat wordt geplaatst dan merkt u gelijk de voordelen. Minder stroomverbruik, een groter ogende ruime en meer daglicht naar binnen. Dat is wat u kan verwachten van de Alux Lichtstraat.

Een straat van licht onder uw platte dak

Met een lichtstraat op uw plat dak ontstaat er een volledige nieuwe sfeer in uw ruimte. Natuurlijke lichtinval is erg belangrijk voor het welzijn van de mens. Hoe meer daglicht er binnenkomt, hoe beter de werkomgeving wordt. Daarnaast zal u merken dat het stroomverbruik ook veel minder is geworden. Dit is natuurlijk goed voor het milieu en uw portemonnee.

Het is dus erg verstandig om een lichtstraat te installeren op een plat dak. Wilt u meer weten over de Alux Lichtstraat? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voordelen van een lichtstraat plat dak

  • Ruimte oogt groter
  • Fijne sfeer
  • Optimaal gebruik van daglicht
  • Creëert een fijne werkomgeving
  • Minder licht verbruik

Kenmerken van de Alux lichtstraat

De specialisatie van Alux is het realiseren van lichtstraten die gemonteerd kunnen worden in een bestaand plat dak. Denk hierbij aan uw serre, veranda of plek in u woning waar een plat dak aanwezig is. Het voordeel van de lichtstraat, vrij op het dak, is dat u de lichtstraat kan monteren op de door u gewenste plek. Het daklicht komt dan ook echt op de plek waar u dit zelf wenst.

Een lichtstraat voor uw plat dak bestaat uit meerdere ramen die in een rij naast elkaar zijn gekoppeld. Een opstand zal zelf moeten worden gebouwd, omdat de maten en constructie per situatie verschillen. Ook kunt u zelf bepalen welk type dakraam u wenst.

Reparatie lichstraat bedrijfshal

Schade aan uw lichstraat? Wij doen ook reparaties aan uw lichtstraat.

lichtstraat bedrijfshal vervangen

Uw oude lichtstraat niet goed meer? Laat hem dan vervangen door ons.

De lichtstraat op uw plat dak weersbestendig!

Door het soms onstuimige weer in Nederland kunnen storm en windstoten direct of indirect schade veroorzaken aan uw lichtstraat. In het ergste geval kan er door de schade lekkage ontstaan van uw platte dak. Wij kunnen voor u de ontstane schade snel en vakkundig herstellen. Wij werken zo dat uw dak zo kort mogelijk open ligt en u zo weinig mogelijk hinder heeft van de werkzaamheden. In vele gevallen is uw lichtstraat binnen een dag weer voorzien van nieuwe lichtplaten. Neem gerust contact met ons op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.