Lichtstraat plat dak

Heb je een plat dak? Dan is het verstandig om een lichtstraat te laten installeren. Een plat dak is namelijk uitermate geschikt voor een lichtstraat. Wanneer er een lichtstraat wordt geplaatst dan merkt je gelijk de voordelen. Minder stroomverbruik, een groter ogende ruime en meer daglicht naar binnen. Dat is wat je mag verwachten van de Alux lichtstraat.

Een straat van licht onder je platte dak

Met een lichtstraat op je plat dak ontstaat er een volledige nieuwe sfeer in de ruimte. Natuurlijk lichtinval is erg belangrijk voor het welzijn van de mens. Hoe meer daglicht er binnenkomt, hoe beter de werkomgeving wordt. Daarnaast zul je merken dat het stroomverbruik ook minder wordt. Dit is natuurlijk goed voor het milieu en je portemonnee.

Het is dus erg verstandig om een lichtstraat te installeren op een plat dak. Wil je meer weten over de Alux lichtstraat? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voordelen van een lichtstraat plat dak

  • Ruimte oogt groter
  • Fijne sfeer
  • Optimaal gebruik van daglicht
  • Creëert een fijne werkomgeving
  • Minder licht verbruik
Vlakke lichtstraat van Alux lichtstraten voor betere isolatie
Alux lichtstraat op plat dak in Heerenveen

Kenmerken van de Alux lichtstraat

De specialisatie van Alux is het realiseren van lichtstraten die gemonteerd kunnen worden in een bestaand plat dak. Denk hierbij aan uw serre, veranda of plek in de woning waar een plat dak aanwezig is. Het voordeel van de lichtstraat, vrij op het dak, is dat je de lichtstraat kan monteren op de door jou gekozen plek

Een lichtstraat voor je platte dak bestaat uit meerdere ramen die in een rij naast elkaar zijn gekoppeld. Een opstand zal zelf moeten worden gebouwd, omdat de maten en constructie per situatie verschillen. Ook kunt je zelf bepalen welk type dakraam je wenst.

Reparatie lichtstraat bedrijfshal

Schade aan een lichtstraat? Wij doen ook reparaties aan je lichtstraat.

Lichtstraat bedrijfshal vervangen

Je oude lichtstraat niet goed meer? Laat hem dan vervangen door ons.

De lichtstraat op je plat dak weersbestendig!

Door het soms onstuimige weer in Nederland kunnen storm en windstoten direct of indirect schade veroorzaken aan je lichtstraat. In het ergste geval kan er door de schade lekkage ontstaan van je platte dak. Wij kunnen voor je de ontstane schade snel en vakkundig herstellen. Wij werken zo dat je dak zo kort mogelijk open ligt en je zo weinig mogelijk hinder heeft van de werkzaamheden. In vele gevallen is je lichtstraat binnen een dag weer voorzien van nieuwe lichtplaten. Neem gerust contact met ons op om je wensen en mogelijkheden te bespreken.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?